You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Говядина

290.00 грн 294.00 грн

Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф.

Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф...
від 290.00 грн

Доступна продукція

Кістки яловичі

Модель: Говядина

3.00 грн 7.00 грн
..
від 3.00 грн

Доступна продукція

Кість труби яловича

Модель: Говядина

3.00 грн 7.00 грн
..
від 3.00 грн

Доступна продукція

Корейка (полядвиця)

Модель: Говядина

205.00 грн 209.00 грн

Корейка - це ніжна м'якоть з спинної частини туші. Відмітна особливість корейки - наявність ребрових кісток. У всі часи корейка на кістці вважалася смачним і вишуканим блюдом

Корейка - це ніжна м'якоть з спинної частини туші. Відмітна особливість корейки - наявність ребрових кісток. У всі часи корейка на кістці вважалася смачним і вишуканим блюдом..
від 205.00 грн

Доступна продукція

Лопатка

Модель: Говядина

158.00 грн 162.00 грн

Лопатка вважається однією з найбільш смачних частин коров'ячої туші. Там знаходиться саме ніжне і соковите м'ясо, яке можна тушкувати, смажити або запікати в духовці. Для створення багатьох ситних страв підходить саме лопатка (яловича).

Лопатка вважається однією з найбільш смачних частин коров'ячої туші. Там знаходиться саме ніжне і соковите м'ясо, яке можна тушкувати, смажити або запікати в духовці. Для створення багатьох ситних страв підходить саме лопатка (яловича)...
від 158.00 грн

Доступна продукція

М'ясо біле

Модель: Говядина

188.00 грн 192.00 грн
..
від 188.00 грн

Доступна продукція

Шинка

Модель: Говядина

159.00 грн 163.00 грн

Яловичиною прийнято називати м’ясо великої рогатої худоби. Цей вид м’яса доволі популярним серед гурманів і прихильників здорового способу життя. Дієтичні страви з яловичини входять в раціон спортсменів і людей, що стежать за своєю вагою.

Яловичиною прийнято називати м’ясо великої рогатої худоби. Цей вид м’яса доволі популярним серед гурманів і прихильників здорового способу життя. Дієтичні страви з яловичини входять в раціон спортсменів і людей, що стежать за своєю вагою...
від 159.00 грн

Доступна продукція

Шия

Модель: Говядина

150.00 грн 154.00 грн

М'ясо ошийка володіє хорошими смаковими якостями і коштує недорого. Яловичий ошийок традиційно запікають з різними прянощами, попередньо вимочивши в маринаді.

М'ясо ошийка володіє хорошими смаковими якостями і коштує недорого. Яловичий ошийок традиційно запікають з різними прянощами, попередньо вимочивши в маринаді...
від 150.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 1 сорт.

Модель: Говядина

154.00 грн 158.00 грн

Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
від 154.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 2 сорт.

Модель: Говядина

95.00 грн 99.00 грн

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
від 95.00 грн

Доступна продукція

Яловичина вищого сорту

Модель: Говядина

169.00 грн 173.00 грн
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу. ..
від 169.00 грн
Показано з 1 по 11 із 11 (1 сторінок)

Яловичина

Яловичина – незамінне джерело колагену і еластину, котрі являються важливими компонентами суглобових тканин. 
Вживаючи яловичину, можна повернути організму сили в найкоротші терміни і дати йому можливість зміцніти. Тому яловичина неймовірно корисна для людей, що виконують важку фізичну роботу, або ж займаються розумовою працею. 
Включивши яловичину в свій раціон, можна покращити пам'ять і благотворно вплинути на нервову систему. Крім того, яловичина зміцнює кісткову і м'язову тканину. Яловичина відноситься до числа дієтичних продуктів, саме тому її рекомендують людям після операції і тим, хто страждає різними хронічними захворюваннями, 
пов'язаними з порушеннями роботи кишечника і серцево-судинної системи.