You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Говядина

286.00 грн 288.00 грн

Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф.

Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф...
від 286.00 грн

Доступна продукція

Кістки яловичі

Модель: Говядина

1.50 грн 3.00 грн
..
від 1.50 грн

Доступна продукція

Кість труби яловича

Модель: Говядина

1.50 грн 3.00 грн
..
від 1.50 грн

Доступна продукція

Корейка

Модель: Говядина

175.00 грн 179.00 грн

Корейка - це ніжна м'якоть з спинної частини туші. Відмітна особливість корейки - наявність ребрових кісток. У всі часи корейка на кістці вважалася смачним і вишуканим блюдом

Корейка - це ніжна м'якоть з спинної частини туші. Відмітна особливість корейки - наявність ребрових кісток. У всі часи корейка на кістці вважалася смачним і вишуканим блюдом..
від 175.00 грн

Доступна продукція

Лопатка

Модель: Говядина

125.00 грн 129.00 грн

Лопатка вважається однією з найбільш смачних частин коров'ячої туші. Там знаходиться саме ніжне і соковите м'ясо, яке можна тушкувати, смажити або запікати в духовці. Для створення багатьох ситних страв підходить саме лопатка (яловича).

Лопатка вважається однією з найбільш смачних частин коров'ячої туші. Там знаходиться саме ніжне і соковите м'ясо, яке можна тушкувати, смажити або запікати в духовці. Для створення багатьох ситних страв підходить саме лопатка (яловича)...
від 125.00 грн

Доступна продукція

М'ясо біле

Модель: Говядина

168.00 грн 172.00 грн
..
від 168.00 грн

Доступна продукція

Шинка

Модель: Говядина

156.00 грн 160.00 грн

Яловичиною прийнято називати м’ясо великої рогатої худоби. Цей вид м’яса доволі популярним серед гурманів і прихильників здорового способу життя. Дієтичні страви з яловичини входять в раціон спортсменів і людей, що стежать за своєю вагою.

Яловичиною прийнято називати м’ясо великої рогатої худоби. Цей вид м’яса доволі популярним серед гурманів і прихильників здорового способу життя. Дієтичні страви з яловичини входять в раціон спортсменів і людей, що стежать за своєю вагою...
від 156.00 грн

Доступна продукція

Шия

Модель: Говядина

133.00 грн 137.00 грн

М'ясо ошийка володіє хорошими смаковими якостями і коштує недорого. Яловичий ошийок традиційно запікають з різними прянощами, попередньо вимочивши в маринаді.

М'ясо ошийка володіє хорошими смаковими якостями і коштує недорого. Яловичий ошийок традиційно запікають з різними прянощами, попередньо вимочивши в маринаді...
від 133.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 1 сорт.

Модель: Говядина

121.00 грн 118.00 грн

Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
від 121.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 2 сорт.

Модель: Говядина

71.00 грн 75.00 грн

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
від 71.00 грн

Доступна продукція

Яловичина вищого сорту

Модель: Говядина

133.00 грн 137.00 грн
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу. ..
від 133.00 грн

Доступна продукція

Яловичина кускова

Модель: Говядина

140.00 грн

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відруби.

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відруби...
від 140.00 грн
Показано з 1 по 12 із 12 (1 сторінок)

Елементи