You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Доступна продукція

Нирки

Модель: Говядина

24.00 грн 28.00 грн

Яловичі нирки являють собою субпродукт, який використовують для виготовлення різних страв. Користь яловичих нирок полягає в наявності вітамінів, мінералів і білків. Цей субпродукт є низькокалорійним, тому його можна їсти, не боячись за свою фігуру.

Яловичі нирки являють собою субпродукт, який використовують для виготовлення різних страв. Користь яловичих нирок полягає в наявності вітамінів, мінералів і білків. Цей субпродукт є низькокалорійним, тому його можна їсти, не боячись за свою фігуру...
від 24.00 грн

Доступна продукція

Печінка

Модель: Говядина

51.00 грн 55.00 грн

Яловича печінка є одним з кращих субпродуктів і за харчовою цінністю, і за смаковими характеристиками.Яловича печінка - джерело вітамінів, особливо багато в ній вітамінів А, С, D, Е, К, групи В.

Яловича печінка є одним з кращих субпродуктів і за харчовою цінністю, і за смаковими характеристиками.Яловича печінка - джерело вітамінів, особливо багато в ній вітамінів А, С, D, Е, К, групи В...
від 51.00 грн

Доступна продукція

Серце

Модель: Говядина

46.00 грн 32.00 грн

Яловиче серце - субпродукт високої категорії і поживної цінності. Використовується серце для приготування закусок, салатів, перших, других страв.

Яловиче серце - субпродукт високої категорії і поживної цінності. Використовується серце для приготування закусок, салатів, перших, других страв...
від 46.00 грн

Доступна продукція

Язик

Модель: Говядина

135.00 грн 139.00 грн

Яловичий язик має ніжний і приємний смак, багатий білками і жиром. У мовах містяться 70-72% води, 13-14% білків, 12-13% жиру.

Яловичий язик має ніжний і приємний смак, багатий білками і жиром. У мовах містяться 70-72% води, 13-14% білків, 12-13% жиру...
від 135.00 грн
Показано з 1 по 4 із 4 (1 сторінок)

Субпродукти

Субпродукти - це внутрішні органи тварини. Вони мають різну харчову цінність, але смакові якості у них на висоті. З них можна приготувати безліч різноманітних страв, які нічим не поступаються м'ясним, а деякі - навіть корисніше (адже вміст вітамінів і мікроелементів в них набагато більше, ніж в м'ясі).