Куряча печінка вважається цінним джерелом вітамінів і мікроелементів.
Вона містить велику кількість білка, заліза, вітамінів групи В і хорошого холестерину. Найчастіше її рекомендують активно включати в раціон при анемії і під час епідемій грипу. Особливо корисна куряча печінка вагітним жінкам.
Куряча печінка вважається цінним джерелом вітамінів і мікроелементів. Вона містить велику кількість білка, заліза, вітамінів групи В і хорошого холестерину. Найчастіше її рекомендують активно включати в раціон при анемії і під час епідемій грипу. Особливо корисна куряча печінка вагітним жінкам...
від 68.00 грн
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Cубпродукти
Субпродукти- внутрішні органи та частини тварин організму, отримані при переробці забійних тварин і птиці з метою отримання м'ясної туші, що містять білки і мають поживну цінність.