You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Свинина

143.00 грн 147.00 грн
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають.
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають...
від 143.00 грн

Доступна продукція

Вуха ракушка

Модель: Свинина

49.00 грн 53.00 грн
..
від 49.00 грн

Доступна продукція

Грудинка без ребра (DELI клас)

Модель: Свинина

109.00 грн 113.00 грн

Свиняча грудинка - частина м'язової тканини, розташованої поверх ребер свині. Відрізняється наявністю плівки і великої кількості жиру. У їжу вживають в смаженому, тушкованому, в'яленому і копченому вигляді.

Свиняча грудинка - частина м'язової тканини, розташованої поверх ребер свині. Відрізняється наявністю плівки і великої кількості жиру. У їжу вживають в смаженому, тушкованому, в'яленому і копченому вигляді...
від 109.00 грн

Доступна продукція

Кістка з корейки

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн

Корейка на кістці - частина туші свині, з м'ясом і кістками, яка вважається першим сортом. Оптимальне поєднання найдовшого м'язу спини, хребта, ребер з м'язами дає технологам і майстрам ковбасних цехів і консервних заводів величезна кількість варіантів використання.

Корейка на кістці - частина туші свині, з м'ясом і кістками, яка вважається першим сортом. Оптимальне поєднання найдовшого м'язу спини, хребта, ребер з м'язами дає технологам і майстрам ковбасних цехів і консервних заводів величезна кількість варіантів використання...
від 20.00 грн

Доступна продукція

Кістка з шийної частини

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин.

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин...
від 20.00 грн

Доступна продукція

Кістка свинна

Модель: Свинина

3.00 грн 7.00 грн
..
від 3.00 грн

Доступна продукція

Кістка супова

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн
..
від 20.00 грн

Доступна продукція

Кість хвостова

Модель: Свинина

25.00 грн 29.00 грн

Свинячий хвіст - частина очищеного від шкіри хвоста великої худоби. У відруб входять: сама хвостова кістку, невелика кількість м'яса і сполучна тканина. Завдяки вмісту в ньому великої кількості колагену і невеликій калорійності, свинячий хвіст дуже корисний для здоров'я людини.

Свинячий хвіст - частина очищеного від шкіри хвоста великої худоби. У відруб входять: сама хвостова кістку, невелика кількість м'яса і сполучна тканина. Завдяки вмісту в ньому великої кількості колагену і невеликій калорійності, свинячий хвіст дуже корисний для здоров'я людини...
від 25.00 грн

Доступна продукція

Ковбаса гриль 1 сорт.

Модель: Свинина

108.00 грн 112.00 грн

Натуральна м’ясна продукція, що виготовлена на заводі "Євро-Комерс" Порада : Смажити на сковорідці або на вогнищі-гриль

Натуральна м’ясна продукція, що виготовлена на заводі "Євро-Комерс" Порада : Смажити на сковорідці або на вогнищі-гриль..
від 108.00 грн

Доступна продукція

Ковбаса гриль 2 сорт.

Модель: Свинина

93.00 грн

Натуральна м’ясна продукція, що виготовлена на заводі "Євро-Комерс"

Порада: Смажити на сковорідці або на вогнищі-гриль

Натуральна м’ясна продукція, що виготовлена на заводі "Євро-Комерс" Порада: Смажити на сковорідці або на вогнищі-гриль..
від 93.00 грн

Доступна продукція

Корейка (полядвиця)

Модель: Свинина

122.00 грн 126.00 грн

Свиняча корейка- м'ясо, що отримується з спинної частини туші. Це справжній делікатес, який після засолювання і копчення набуває неймовірний аромат і ніжний смак.

Свиняча корейка- м'ясо, що отримується з спинної частини туші. Це справжній делікатес, який після засолювання і копчення набуває неймовірний аромат і ніжний смак...
від 122.00 грн

Доступна продукція

Лопатка

Модель: Свинина

96.00 грн 100.00 грн

Лопатка свині розташована в передній частині туші тварини. Лопатка без кістки відмінно підійде для запікання, приготування гуляшу, шашлику і інших м'ясних страв.

Лопатка свині розташована в передній частині туші тварини. Лопатка без кістки відмінно підійде для запікання, приготування гуляшу, шашлику і інших м'ясних страв...
від 96.00 грн
Показано з 1 по 12 із 32 (3 сторінок)

Свинина

Свинина набула широкого поширення завдяки своєму аромату і приємному смаку, а також ситості, яку вона дарує після трапези. 
Завдяки особливому складу, свинина надає ряд корисних впливів на людський організм. Найбільш важливими з них можна вважати здатність даного виду м'яса знижувати рівень холестерину в крові. 
Варто також згадати про те, що свинина відмінно засвоюється організмом, завдяки чому він може отримати всі корисні і поживні речовини, наявні в м'ясі, в повному обсязі. 
Крім того, регулярне вживання свинини істотно знижує ймовірність утворення серцево-судинних захворювань.