You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Свинина

143.00 грн 147.00 грн
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають.
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають...
від 143.00 грн

Доступна продукція

Вуха ракушка

Модель: Свинина

49.00 грн 53.00 грн
..
від 49.00 грн

Доступна продукція

Грудинка без ребра (DELI клас)

Модель: Свинина

109.00 грн 113.00 грн

Свиняча грудинка - частина м'язової тканини, розташованої поверх ребер свині. Відрізняється наявністю плівки і великої кількості жиру. У їжу вживають в смаженому, тушкованому, в'яленому і копченому вигляді.

Свиняча грудинка - частина м'язової тканини, розташованої поверх ребер свині. Відрізняється наявністю плівки і великої кількості жиру. У їжу вживають в смаженому, тушкованому, в'яленому і копченому вигляді...
від 109.00 грн

Доступна продукція

Кістка з корейки

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн

Корейка на кістці - частина туші свині, з м'ясом і кістками, яка вважається першим сортом. Оптимальне поєднання найдовшого м'язу спини, хребта, ребер з м'язами дає технологам і майстрам ковбасних цехів і консервних заводів величезна кількість варіантів використання.

Корейка на кістці - частина туші свині, з м'ясом і кістками, яка вважається першим сортом. Оптимальне поєднання найдовшого м'язу спини, хребта, ребер з м'язами дає технологам і майстрам ковбасних цехів і консервних заводів величезна кількість варіантів використання...
від 20.00 грн

Доступна продукція

Кістка з шийної частини

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин.

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин...
від 20.00 грн

Доступна продукція

Кістка свинна

Модель: Свинина

3.00 грн 7.00 грн
..
від 3.00 грн

Доступна продукція

Кістка супова

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн
..
від 20.00 грн

Доступна продукція

Кість хвостова

Модель: Свинина

25.00 грн 29.00 грн

Свинячий хвіст - частина очищеного від шкіри хвоста великої худоби. У відруб входять: сама хвостова кістку, невелика кількість м'яса і сполучна тканина. Завдяки вмісту в ньому великої кількості колагену і невеликій калорійності, свинячий хвіст дуже корисний для здоров'я людини.

Свинячий хвіст - частина очищеного від шкіри хвоста великої худоби. У відруб входять: сама хвостова кістку, невелика кількість м'яса і сполучна тканина. Завдяки вмісту в ньому великої кількості колагену і невеликій калорійності, свинячий хвіст дуже корисний для здоров'я людини...
від 25.00 грн

Доступна продукція

Корейка (полядвиця)

Модель: Свинина

122.00 грн 126.00 грн

Свиняча корейка- м'ясо, що отримується з спинної частини туші. Це справжній делікатес, який після засолювання і копчення набуває неймовірний аромат і ніжний смак.

Свиняча корейка- м'ясо, що отримується з спинної частини туші. Це справжній делікатес, який після засолювання і копчення набуває неймовірний аромат і ніжний смак...
від 122.00 грн

Доступна продукція

Лопатка

Модель: Свинина

96.00 грн 100.00 грн

Лопатка свині розташована в передній частині туші тварини. Лопатка без кістки відмінно підійде для запікання, приготування гуляшу, шашлику і інших м'ясних страв.

Лопатка свині розташована в передній частині туші тварини. Лопатка без кістки відмінно підійде для запікання, приготування гуляшу, шашлику і інших м'ясних страв...
від 96.00 грн

Доступна продукція

Морожений тримінг 50/50 м'ясо з голів

Модель: Свинина

46.00 грн 50.00 грн

Доступна продукція

Ребра з грудинки

Модель: Свинина

118.00 грн 122.00 грн

Ребра- це частина грудинки (верхня), яка складається з м'язового шару, середньої частини ребер і невеликої кількості жиру.Найсмачнішим є м'ясо міжреберних проміжків - воно ніжне, соковите і просто тане в роті.

Ребра- це частина грудинки (верхня), яка складається з м'язового шару, середньої частини ребер і невеликої кількості жиру.Найсмачнішим є м'ясо міжреберних проміжків - воно ніжне, соковите і просто тане в роті...
від 118.00 грн
Показано з 1 по 12 із 23 (2 сторінок)

Елементи