theme689
Модель: Свинина
Свинячий хвіст - частина очищеного від шкіри хвоста великої худоби. У відруб входять: сама хвостова кістку, невелика кількість м'яса і сполучна тканина. Завдяки вмісту в ньому великої кількості колагену і невеликій калорійності, свинячий хвіст дуже корисний для здоров'я людини.
Модель: Свинина
Лопатка - це частина свинячої туші, зрізане з лопаткової частини, має щільні волокна і невеликі прошарку жиру. Свинячу лопатку найкраще піддавати тривалій тепловій обробці у вологому середовищі. З цього м'яса вийде відмінний печеня з підливою і овочами. Якщо в шматку є кістка, то лопатка стане хорошою основою для супу, бульйон вийде наваристим і смачним.