You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Доступна продукція

Голови свинні

Модель: Свинина

17.00 грн 21.00 грн

Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв.

Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв...
від 17.00 грн

Доступна продукція

Калтик

Модель: Свинина

22.00 грн 26.00 грн
..
від 22.00 грн

Доступна продукція

Легені

Модель: Свинина

22.50 грн 26.50 грн

Багато хто вважає такі свинячі субпродукти як легені, нирки і серце не їстівними і марними для кулінарії, а тому просто викидають їх. Але насправді в досвідчених руках з легких будь-якої тварини можна приготувати безліч різних смачних страв.

Підтвердження цьому знаходиться в кулінарних книгах всіх народів світу.

Той факт, що в будь-якій культурі є сотні рецептів страв з легких, пояснюється тим, що це один з найкорисніших субпродуктів.

Багато хто вважає такі свинячі субпродукти як легені, нирки і серце не їстівними і марними для кулінарії, а тому просто викидають їх. Але насправді в досвідчених руках з легких будь-якої тварини можна приготувати безліч різних смачних страв.Підтвердження цьому знаходиться в кулінарних книгах всіх народів світу.Той факт, що в будь-якій культурі є сотні рецептів страв з легких, пояснюється тим, що це один з найкорисніших субпродуктів...
від 22.50 грн

Доступна продукція

М'ясо з кров'ю

Модель: Свинина

36.00 грн 40.00 грн

Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів.

Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб.

Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів. Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб...
від 36.00 грн

Доступна продукція

М'ясо з трахеї

Модель: Свинина

32.00 грн 36.00 грн
..
від 32.00 грн

Доступна продукція

Мозок свинний

Модель: Свинина

38.00 грн 42.00 грн

Цей продукт в будь-якому прояві є делікатесом у всьому світі. До того ж мізки дуже цінний в харчуванні продукт, багатий білком і інші корисними мікроелементами.

Цей продукт в будь-якому прояві є делікатесом у всьому світі. До того ж мізки дуже цінний в харчуванні продукт, багатий білком і інші корисними мікроелементами. ..
від 38.00 грн

Доступна продукція

Нирки свинні

Модель: Свинина

24.00 грн 28.00 грн

Субпродукти чудово гармонують з гострими інгредієнтами, спеціями, прянощами. З них роблять шашлики, рагу, запіканки і закуски готують солянки і розсольники. Нирки використовують у приготуванні підлив для каш, пюре і макаронів. Субпродукти можна маринувати, тушкувати, запікати, смажити і просто відварювати.

Субпродукти чудово гармонують з гострими інгредієнтами, спеціями, прянощами. З них роблять шашлики, рагу, запіканки і закуски готують солянки і розсольники. Нирки використовують у приготуванні підлив для каш, пюре і макаронів. Субпродукти можна маринувати, тушкувати, запікати, смажити і просто відварювати...
від 24.00 грн

Доступна продукція

Печінка

Модель: Свинина

28.00 грн 32.00 грн

Свіжа свиняча печінка має світло-коричневий або червонувато-коричневий колір, поверхню - гладка, але місце зрізу пористе, вологе. Запах у свіжої печінки повинен бути приємним, трохи солодкуватим, але ні в якому разі не кислим.

Свіжа свиняча печінка має світло-коричневий або червонувато-коричневий колір, поверхню - гладка, але місце зрізу пористе, вологе. Запах у свіжої печінки повинен бути приємним, трохи солодкуватим, але ні в якому разі не кислим...
від 28.00 грн

Доступна продукція

Селезінка

Модель: Свинина

16.00 грн 20.00 грн
..
від 16.00 грн

Доступна продукція

Серце свинне

Модель: Свинина

47.00 грн 51.00 грн

Серце - один з корисних субпродуктів, що поєднує в собі повноцінний легкозасвоюваний білок і цілий набір унікальних мікроелементів. Тому нехтувати їм на користь звичайного м'яса не варто, а краще навчитися готувати його так, щоб від ваших кулінарних шедеврів були в захваті і сім'я, і гості

Серце - один з корисних субпродуктів, що поєднує в собі повноцінний легкозасвоюваний білок і цілий набір унікальних мікроелементів. Тому нехтувати їм на користь звичайного м'яса не варто, а краще навчитися готувати його так, щоб від ваших кулінарних шедеврів були в захваті і сім'я, і гості..
від 47.00 грн

Доступна продукція

Смалець фасований

Модель: Свинина

28.00 грн 32.00 грн

На сковорідці сало "не горить" і не утворює канцерогенів. Чого не можна сказати про звичайну рослинну олію. Саме тому при смаженні набагато краще використовувати смалець, а не соняшникову олію.

На сковорідці сало "не горить" і не утворює канцерогенів. Чого не можна сказати про звичайну рослинну олію. Саме тому при смаженні набагато краще використовувати смалець, а не соняшникову олію...
від 28.00 грн

Доступна продукція

Хвіст свинний

Модель: Свинина

23.00 грн 27.00 грн
..
від 23.00 грн
Показано з 1 по 12 із 14 (2 сторінок)

Субпродукти

Субпродукти — внутрішні органи та частини тваринного організму, отримані при переробці забійних тварин і птиці з метою отримання м'ясної туші, які містять білки і мають поживну або кормову цінність.