You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Акції

Доступна продукція

Кістка з шийної частини

Модель: Свинина

25.00 грн 32.00 грн

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин.

Sale
-21%
Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин...
25.00 грн 32.00 грн

Доступна продукція

М'ясо з кров'ю

Модель: Свинина

46.00 грн 50.00 грн

Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів.

Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб.

Sale
-8%
Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів. Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб...
46.00 грн 50.00 грн

Доступна продукція

Стегно

Модель: Курятина

98.00 грн 102.00 грн
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають.
Sale
-3%
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають...
98.00 грн 102.00 грн

Стегно кур-бр н/ф охол (вак пл ~2,5 кг, п/я ~10 кг, Куратор)

Модель: Kurator

97.00 грн 114.00 грн
Sale
-14%

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Свинина

136.00 грн 172.00 грн
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають.
Sale
-20%
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають...
136.00 грн 172.00 грн

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Говядина

427.00 грн 431.00 грн

Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф.

Sale
-0%
Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф...
427.00 грн 431.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 1 сорт.

Модель: Говядина

191.00 грн 195.00 грн

Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-2%
Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
191.00 грн 195.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 2 сорт.

Модель: Говядина

114.00 грн 118.00 грн

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-3%
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
114.00 грн 118.00 грн

Доступна продукція

Яловичина вищого сорту

Модель: Говядина

210.00 грн 214.00 грн
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-1%
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу. ..
210.00 грн 214.00 грн

Доступна продукція

Гомілка

Модель: Курятина

73.00 грн 91.00 грн

Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре годиться для смаження, гасіння і приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширувати і запікати разом з овочами в духовці.

Sale
-19%
Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре годиться для смаження, гасіння і приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширувати і запікати разом з овочами в духовці...
73.00 грн 91.00 грн

Гомілка кур-бр н/ф охол (вак пл ~2,5 кг, п/я ~10 кг, Куратор)

Модель: Kurator

73.00 грн 90.00 грн
Sale
-18%

Доступна продукція

Голови свинні

Модель: Свинина

21.00 грн 25.00 грн

Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв.

Sale
-16%
Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв...
21.00 грн 25.00 грн
Показано з 1 по 12 із 74 (7 сторінок)