Акції
Sale
-16%
Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин...
20.00 грн
24.00 грн
М'ясо з кров'ю
Модель: Свинина
36.00 грн
40.00 грн
Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів.
Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб.
Sale
-10%
Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів. Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб...
36.00 грн
40.00 грн
Sale
-5%
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають...
76.00 грн
80.00 грн
Sale
-6%
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають...
45.00 грн
48.00 грн
Sale
-1%
Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф...
290.00 грн
294.00 грн
Sale
-2%
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають...
146.00 грн
150.00 грн
Sale
-2%
Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
147.00 грн
151.00 грн
Sale
-3%
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
103.00 грн
107.00 грн
Sale
-2%
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу. ..
159.00 грн
163.00 грн
Sale
-6%
Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре годиться для смаження, гасіння і приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширувати і запікати разом з овочами в духовці...
59.00 грн
63.00 грн
Sale
-16%
Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв...
20.00 грн
24.00 грн
Sale
-5%