You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Акції

Доступна продукція

Кістка з шийної частини

Модель: Свинина

25.00 грн 29.00 грн

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин.

Sale
-13%
Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин...
25.00 грн 29.00 грн

Доступна продукція

М'ясо з кров'ю

Модель: Свинина

36.00 грн 40.00 грн

Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів.

Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб.

Sale
-10%
Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів. Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб...
36.00 грн 40.00 грн

Доступна продукція

Стегно

Модель: Курятина

75.00 грн 79.00 грн
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають.
Sale
-5%
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають...
75.00 грн 79.00 грн

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Говядина

290.00 грн 294.00 грн

Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф.

Sale
-1%
Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф...
290.00 грн 294.00 грн

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Свинина

147.00 грн 151.00 грн
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають.
Sale
-2%
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають...
147.00 грн 151.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 1 сорт.

Модель: Говядина

147.00 грн 151.00 грн

Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-2%
Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
147.00 грн 151.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 2 сорт.

Модель: Говядина

100.00 грн 104.00 грн

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-3%
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
100.00 грн 104.00 грн

Доступна продукція

Яловичина вищого сорту

Модель: Говядина

159.00 грн 163.00 грн
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-2%
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу. ..
159.00 грн 163.00 грн

Доступна продукція

Гомілка

Модель: Курятина

58.00 грн 62.00 грн

Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре годиться для смаження, гасіння і приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширувати і запікати разом з овочами в духовці.

Sale
-6%
Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре годиться для смаження, гасіння і приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширувати і запікати разом з овочами в духовці...
58.00 грн 62.00 грн

Доступна продукція

Голови свинні

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн

Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв.

Sale
-16%
Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв...
20.00 грн 24.00 грн

Доступна продукція

Рулька ( гомілка) н/к свинна

Модель: Свинина

63.00 грн 67.00 грн
Sale
-5%

Доступна продукція

Грудинка без ребра (DELI клас)

Модель: Свинина

110.00 грн 114.00 грн

Свиняча грудинка - частина м'язової тканини, розташованої поверх ребер свині. Відрізняється наявністю плівки і великої кількості жиру. У їжу вживають в смаженому, тушкованому, в'яленому і копченому вигляді.

Sale
-3%
Свиняча грудинка - частина м'язової тканини, розташованої поверх ребер свині. Відрізняється наявністю плівки і великої кількості жиру. У їжу вживають в смаженому, тушкованому, в'яленому і копченому вигляді...
110.00 грн 114.00 грн
Показано з 1 по 12 із 60 (5 сторінок)