You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Акції

Доступна продукція

Кістка з шийної частини

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин.

Sale
-16%
Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин...
20.00 грн 24.00 грн

Доступна продукція

М'ясо з кров'ю

Модель: Свинина

36.00 грн 40.00 грн

Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів.

Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб.

Sale
-10%
Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів. Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб...
36.00 грн 40.00 грн

Доступна продукція

Бедро

Модель: Курятина

76.00 грн 80.00 грн
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають.
Sale
-5%
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають...
76.00 грн 80.00 грн

Доступна продукція

Бедро з спинкою

Модель: Курятина

45.00 грн 48.00 грн
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають.
Sale
-6%
М'ясо на стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка добре пружинить, швидко вирівнюється, значить, м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають...
45.00 грн 48.00 грн

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Говядина

290.00 грн 294.00 грн

Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф.

Sale
-1%
Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф...
290.00 грн 294.00 грн

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Свинина

146.00 грн 150.00 грн
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають.
Sale
-2%
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають...
146.00 грн 150.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 1 сорт.

Модель: Говядина

147.00 грн 151.00 грн

Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-2%
Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
147.00 грн 151.00 грн

Доступна продукція

Яловичина 2 сорт.

Модель: Говядина

103.00 грн 107.00 грн

Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-3%
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
103.00 грн 107.00 грн

Доступна продукція

Яловичина вищого сорту

Модель: Говядина

159.00 грн 163.00 грн
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.

Sale
-2%
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу. ..
159.00 грн 163.00 грн

Доступна продукція

Гомілка

Модель: Курятина

59.00 грн 63.00 грн

Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре годиться для смаження, гасіння і приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширувати і запікати разом з овочами в духовці.

Sale
-6%
Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре годиться для смаження, гасіння і приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширувати і запікати разом з овочами в духовці...
59.00 грн 63.00 грн

Доступна продукція

Голови свинні

Модель: Свинина

20.00 грн 24.00 грн

Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв.

Sale
-16%
Свиняча голова є продуктом, з якого можна приготувати безліч смачних і поживних страв...
20.00 грн 24.00 грн

Доступна продукція

Рулька ( гомілка) н/к свинна

Модель: Свинина

66.00 грн 70.00 грн
Sale
-5%
Показано з 1 по 12 із 65 (6 сторінок)